Nu så...

Här har det varit väldigt tomt med inlägg nu de senaste veckorna.
Vardagen har börjat rulla på för fullt, med jobb och dagis. Det är en vardag som man inte är van vid, men det har gått himmla bra hittils. Lite stressigt på morgonen men det går det med. Noah har kommit in i att vara på dagis nu, idag när jag lämnade så sa han knappt ingenting så skönt.

Vi har haft fullt upp varje nu tycker jag, har det inte varit jobb för mig så har vi varit i väg hos kompisr och grillar och haft de trevligt. Helgen som kommer blir det både 50 års fest och släktträff på Manges sida.

Mitt nattjobb fullar på en vecka till framåt iaf, vad som vi vet nu. Plus att jag tar lite dag jobb också, trivs bättre med de.
 
Detta var en lite uppdatering om vad som händer i vår familj nu, nu ska jag hänga tvätt, laga lunch och sen gå och hämta mitt lilla troll

Sailet

Nu är det dax för årets sail här i stan. Vi tänkte ta en runda in i eftermiddag för att se vad som finns detta året.
Noah är på dagis idag, sista inskolningsdagen, det har gått jätte bra!!! Jag var lite orolig att han inte skulle vilja vara där utan mamma, men det gick över förväntan.

Annars händer det inte så mycket just nu, det rullar på som vanligt med jobb, jobb och åter jobb tycker jag. Fick reda på igår att jag har troligtvis jobb augusti ut. Det är natt jobb, inte mitt område på arbeten men man få ta det man blir erbjuden.

Det kommer nog inte blir så mycket inkägg här längre, har inte tid just nu känner jag. Har andra saker att göra nu när man kommer hem från jobbet än att sitta här.

Ha de bra!!!

lite dåligt

här är det lite dåligt med uppdatering men just nu är det mycket, få sätta mig en dag när jag har tido ch lust att skriva och lägga upp lite bilder här.

Men allt är bra och inskolningen rullar på för fullt, Noah har varit själv på dagis två dagar nu så skönt att de går så bra.
 Jag är inne på min sista arbetsvecka, sen är man arbetslös usch usch... men men det få gå de med.

Sängen snart, upp tidigt imorgon för att lämna på dagis och sen till jobbet.

Sötsugen...

Ikväll är jag sötsugen och inget av att det vi har hemma passar, orka inte köra ner och köpa, det är ju bra iaf.

Nu är denna vecka snart gjord med, har jag bara en vecka tills på jobbet, sen är man arbetslös. Usch..men men det får gå. Noah har haft 4 dagars inskolning denna vecka, idag var vi där från 8.30 till 12, så han fick vara med på fruktstunden och lunchen, vilket gick bra även att han var jättetrött. Nästa vecka ska vi börja med att lämna lite små stunder för att se hur det går. Det kommer att gråtas men jag tror han tystnar när han få annat att göra, känns så.

Nu ikväll har jag tagit en lång och skönt dusch, fått fötterna fila, så sköna är de nu igen. Naglarna målade... man glömmer bort sig själv rätt lätt, måste bli duktigare på att ägna tid åt mig själv och min kropp.

Noah sover sen halv 8, han har bara sovit 1½ timme idag, hoppas han sover lite längre imorgon...hade varit skönt!!!

Imorgon ska jag och Noah ut till Noahs morfar och Mona som ligger på tromtö med båten, ska bli skönt att åka iväg, bara ta de lugnt. Mange och hans kusin ska byta kammremmen på våran bil, dyrt men ett måste.

Inskolning

Idag har Noah börjat sin inskolning på dagis. Känns konstigt att han redan ska börja där. Det gick bättre än vad jag trodde, han gick runt och spanade in loken och sakerna, när vi gick ut så sprang han efter de stora barnen som cyklade runt. Hoppas de håller i sig, så de inte blir bakslag.

Efter vi varit och hälsat på dagis idag så åkte jag och Noah in till stan för att träffa C, vi åt lunch och gick en sväng på stan. Sen gick vi upp till Noahs mormor och fick lite mat innan vi tog bussen hem igen.

Imorgon väntas de jobb för mig och forsatt inskolning för Noah, fast med pappa imorgon.

Nähe nu blir de dödlig fångst

80 tals fest...

Igår hade jag, A och S 25 årsfest med 80 tals tema, blev hur lyckat som helst. Alla var nöjda och belåtna när de gick hem, som de sa iaf.. De var fullt håll igång från 16 till 02 på natten, fast ju längre in på kvällen/natten blev de högre musik och fler lite runda om fötterna.

   

De här lite från kvällen igår....

 som det såg ut när man vaknade imorse, det var lite att städa.

Man är lite små trött idag, fast det hör väl till, man är ju inte van att vara uppe så länge nu för tiden och plus att dricka och få sovmorgon. Noah sov hos sin farmor och farfar och det hade gått bra, så skönt.

Idag har vi städat och plockat undan, lekt med Noah, fikat och lite så. Nu är det redan kvällen och sängen tidigt idag. Jobb hela dagen imorgon, fast denna vecka som kommer blir det lite ledigt så skönt.

Vi har ju gjort om i vår hall och så här blev det


Nu ska jag ut och vattna innan man hoppar i säng..


RSS 2.0