börja bli nervös

Imorgon ska jag på intervju, börja bli nervös nu om vilka frågar de kommer att ställa mm. Men det ska nog gå bra. Har tagit ner boken om sociallagarna, tänkte att man kan ju kolla igenom den lite, så att man ha något att prata om. Det var ju ett tag sedan vi läste juridiken.

Nu sitter Noah här brevid mig i soffan och vill jätte gärna och skriva lite, kan inte bege datorn. Idag har vi varit på bvc -grupp där det var två personer från tandvården så vi fick lite info om tänder, mat och lite smått och gott. Köpte en tandborste och tandkrän för de två små som har kommit har ju kommit upp en liten bit nu. Kan ju säga att ibland känns de när man ammar honom, funderar på att sluta snart med det mellanmålet på eftermiddagen så att han bara amma tidigt på morgonen.

nähe nu ska jag och noah bort till hans farmor och farfar och hälsa på lite innan det är läggdags för lillplutten.

Kalas

Idag har jag och Noah varit på kalas, hos min bror som fyllde år i veckan. Där bjöds det på kakor och tårta så gott så. Tur att jag var ute och gick en runda på förmiddagen =).

Nu ikväll så har Noah badat, så nu är han ren och fin igen. Ligger och sover sen en timme tillbaka, hoppas denna natten blir bättre än inatt, då vakande han till och från hela tiden.  Han är lite små snuvig och på nätterna täpper de till helt på honom, stackarn. Höjt upp hans säng nu ikväll så jag hoppas det hjälper.

Imorgon är det babyrytmik igen, få se hur Noah mår imorgon bitti. Men jag tror att vi kan gå för idag har man inte märkt av att han är lite snuvig, och han har ingen feber. 


                        
                                                                     Noahs första porsche



       Nybadad Noah, som borsta sina tänder så duktig så =)

Grått och trist

Idag är det grått och trist väder tycker jag. Jag blir så trött av detta väder, vill ha sol och värme nu.

Igår hade vi tjejträff hemma hos Sofie, det var väldigt trevligt. Vi säger varje gång att vi ska träffas oftare, men någon gång så kan vi hoppas på att de blir oftare. Det blir inte så sent längre nu när de flesta ha barn, men man är ärtt trött om kvällarna så de gör inte så mycket. Full fart var det på barnen hela tiden. Det var Linn som var lugnast, hon sov nästan hela kvällen.

Ikväll ska´jag in och jobba en stund, så nu få man passa på att leka och mysa med Noah så mycket som möjligt.
 



                                         

                                                         Så liten han var där, inte alls lik sig nu.

Ny bilbarnstol

Idag har vi satt fast Noahs nya bilstol, den blev så fin. När Noah prov satt den så såg han jätte liten ut i den, och i sin lilla stol ser han jätte stor ut. Men nu ska ha sitta bätte iaf och kan ha den i ett par år framöver.
 
Annars idag så har vi haft mamma fika hemma hos Ella och Noel, va roligt att träffas nu igen. Ha inte träffats sen innan jul. Alla har blivit så stora nu. Dom ligger och studerar varandra, så söta är dom. Jag glömer min kamera hemma, måste bli bättre på att ta med mig den!!! 

Igår var nettan och linn här och fikade lite. Sen blev jag inring på jobbet, så jag jobbade igår kväll. Känner att jag måste få in lite mer pengar samtidigt som jag måste spara mina dagar om jag inte få något jobb till hösten. Fast de är ju bra att man kommer hemifrån lite så mange och noah få tid tillsammans. 

Nu är det handboll, och sverige kommer få kämpa ikväll om de ska vinna tror jag. 

  

Bygglov

Ikväll visade dom på bygglov här ifrån pa Jämjö. Det blev jättefint, vill med ha en pool!!!

Idag har det varit fullt upp, jag, emma och mia var med barnen på vuxen-barn på förmiidagen. Efter de så åkte jag och Noah in till Noahs farmor och köpte ny bilstol till Noah, han har nästan vuxit ur sin första nu. Sen åkte vi till maxi och handlade. När vi kom hem så var de till att laga mat för kl 17.30 var de rabdido party ute på sturkö. Jag har inga pengar egentligen men köpte två tröjor iaf, de var så fina färger. Så nu är det väldigt tur att man inte ha en tjej.

Imorgon ska vi ut och gå en sväng och vid lunch tid så kommer Nettan och Linn hit, ska bli himla trevligt. Roligat att vi är mammalediga samtidigt.

Bilder

Nu var det ett tag sedan jag la upp lite bilder, orkar ju aldrig tömma kameran med bilder hela tiden, utan gör det ibland, fast då ta de ett tag så jag kanske få börja tömma den efter man har tagit kort istället.


Varför ska man ligga i babygymmet, när man kan ha hela golvet och ligga på. Noah ligger inte där man lägger honom längre som ni förstår.
 

Här kommer en bild på Noah och hans kompis Ville



Undra vad som är så intresssant???


Jo, denna lilla varelse....


                                   
Mammas nybadade kille, (blev lite suddigt). Vad skulle man göra utan honom???
Tänk att livet kunde bli så fantastiskt rolig att vara mamma. Följa en nyfödd liten bebis till att bli en egen person och växa upp och bli stora killen.



 
Idag så började babyrytmiken, det var bra, fast jag hade nog väntat mig lite mer. Vi sjöng kanske i ca 35 min sen var det fika, det var gott och inget jag hade väntat mig.
Noah sover redan, men det blev lite fel på förmiddagen idag, så jag kan tänka mig att han kommer sova en stund liten senare i eftermiddag också, annars somnar han vid 6 ikväll och det vill vi inte.

Ska jag gå och äta något, blir middag tidigt idag, för jag kanske ska tnäa, har ej bestämmt mig ännu. Har fortfarnade lite ont i ena sida av ryggen, vet ej vad det är.



Handboll

Ikväll vann sverige igen, så bra!!! Ja, ni förstår att vi har tittat på handbollen ikväll, det är skoj att titta på tycker jag. Det händer något hela tiden. Till handbollen så åt vi pannkakor, det var gott!!!

Idag har vi varit inne hos moro ch ätit middag och fikat lite, skönt att slipppa laga mat ibland. Där inne var även min bror, hans sambo och noahs kusin, som röjde runt så när vi gick hem såg det ut som att en orkan hade varit där inne :).

Imorgon ska jag och Noah på babyrytmik, det ska bli skoj. Hoppas det är bra, det är mitt i noahs sov tid men han håller sig nog vaken om det är ljud och stimm.
Nu ska jag lägga min prins, måste lägga in lite kort här imorgon.

Helg

Nu var det helg igen. Denna helg så måste jag städa, som jag ska göra idag. Imorgon ska vi in till mor och äta middag. Dit kommer även Noahs kusin Freja så att de kan spana in varandra, bruka göra de när dom ses. Nästa år blir det nog fullrulle på båda två. 

Nu snöar det lite här, det är ingar snöflingor som kommer utan hade det varit varmare så hade det regnat men nu kommer det som snö istället. Noah ligger ute i vagnen så jag fick täcka över honom lite, för han sover bäst ute så jag vill inte köra in honom i onödan.

Jag tänkte gå en runda nu på förmiddagen, men just nu känner jag inte för det, se om det blir på eftermiddagen istället. Måste verkligen börja träna på friskis igen, tänkte börja denna vecka men det är gratis denna vecka så då är det överfullt, så nästa vecka hade jag tänkt börja. På måndag är det danspasset, så de ska jag nog gå på!

Igår när jag jobbade hela dagen så var ju Noah hemma med sin pappa och det hade gått bra. Jag kände att det var länge jag var ifrån honom, men det gick. Att man bara kan sakna någon så mycket.

Nähe om man skulle ta tag i städningen så man blir klar till kvällen då det blir taco och Noahs morfar kommer och äter med oss.

Torsdag redan..

det är redan torsdag, vart tar dagarna vägen egentligen???
Idag har jag och Emma varit ute och gått en långrunda, det var väldigt skönt med solsken. Efter det så gick vi hem till oss och fikade lite med frallor och te. Å grabbarna lekte lite. 

Imorgon ska jag jobba hela dagen lång, 9 - 21, så jag lär vara riktigt trött imorgon kväll kan jag tänka mig.  Fast Mange och Noah få en mysig dag tillsammans. Å på kvällen få Noahs mormor passa Noah ne stund för då ska Manges kusin fixa med bilen. Det var ju planerat innan jag fick jobb, fast varken Noah lr hans mormor har nog inget emot det. Få hon mysa lite med honom.

Passa på att gratta fia och ola, fast jag tänker inte avslöja vad det är, det få fia själv göra på sin blogg.

Nu ska jag gå och lägga mig, så jag är utvilad imorgon. Skönt att Noah sover bättre nu igen om nätterna, hade varit lite drygt om han skulle ha vaknat till och från när man ska upp och jobba för han som ligger brevid i sängen vaknar ju inte om Noah inte gallskriker.  

Intervju

Ja, det ska jag på den 30 jan på Utredning och familjehemsgruppen. Inte precis där jag vill börja min karriär men får man det så kan jag inte säga nej. Jag kan tänka mig att det är ganska tufft och slitsamt, men jag få tänka att jag gör bara mitt jobb. Men blev himla glad över att de ringde och kallade till intervju, ett steg närmre denna gång än förra.

Igår var det kalas på saltö, min kusin emil fyller 21 idag. Där blev vi bjudna på mat och kaffe, väldigt gott. Gick även en runda till Dragsö, är så sällan man är där ute nu när man inte bo i stan, de var kallt men friskt med en promenad.
Efter saltö så åkte jag till mor så hon kunde sy ett drapperi till mig, som vi ska ha på ena ytterdörren så att de inte kommer in någon kyla. Den dörren är helt skev.

Idag har Anna och orskar varit här och hälsat på. Vi blev kompisar genom en kompis till oss båda, sen flyttade hon till kalamar till sin pojkvän för 2 -3 år sedan och då har det inte blivit av att vi har träffats så ofta. Å så i sommras fick jag ett mess av henne att hon hade fått en pojk. Det var skoj, eftersom vi inte visste om att vi var gravida samtidigt.

Nu få man börja tänka ut vad man ska säga på intervjun, min första riktiga jobbintervju, väldigt nervöst.


Jobb

Igår blev det jobb igen, rätt skönt på ett vis att komma hemifrån lite. Prata med lite andra jobb och fokusera på något annat än hem och barn. Jag jobbade 15 - 21 och trodde att Noah sov när jag kom hem, men det gjorde han inte och han somnade inte förräns närmare 23 tiden och har sovit väldigt ororligt inatt. Vet inte om det är tänderna eller om han hade ont i magen. Hoppas på en bättre natt inatt.

Nu är akvariumet borta, Richardo ch Lilleman var och hämtade det för en stund sedan, väldigt tomt, blev det i köket. Det positiva är att jag få en fondvägg där nu och så ska vi köpa ett nytt vitrinskåp.

Nu får jag återgå till mitt städ, plockar ner alla tomtar idag, fast stjärnor och ljusstakar få vara kvar någon vecka till.

Välling

Ikväll gav jag Noah välling innan han skulle sova för natten så nu få vi se om han sover bättre. För den senaste tiden har han vaknat till och från och ska ha mat, så han har nog inte blivit riktigt mätt innan, eller så är det något tillfälligt.
I eftermiddag så upptäckte jag att en tand är på väg upp, man känner lite av den nu så snart är väl den uppe. Så nu få man se hur länge till man kan amma, innan det kommer fler tänder. Tur är så drack han vällingen utan problem.

                       
                      Noah 6 månader idag!!! Sitter själv, fast måste ha kuddar om han skulle trilla, 

                                              för ibland så ser man bara ett par fötter uppe i luften =)
                         

Här kommer lite bilder från de vintriga jämjö

             

               
                                                             Mammas flörtis

6 månader

Idag är lillskiten redan 6 månader, vad tiden går fort. Förra året vid denna tiden började magen att synas och nu sitter man här ett år senare med en liten kille. Har vait på bvc och vägt honom idag, å han hade gått upp mycket som jag trodde eftersom han bara gapar och sväljer de man ger honom nu. Fast han ligger ju fortfarande på underkurvan men håller sig där nu, hoppas jag. Fick går ner dit i värsta blåstem och så snöar det ju med, tänk om man själv också hade kunnat ligga nerbäddad som Noah, vad skönt det hade varit, för det var inget trevligt väder att gå i.

Noah upptäckte våra aktter för ett tag sedna och nu så fort han ser dem så börjar han skratta och hoppa i gåstolen, han är så söt. Å få han tag i dem så släpper han inte, han har ett väldigt starkt grepp.

Tänkte lägga in lite bilder men orkari nten u, få se om jag gör det senare eller en annan dag.

Usch, jobbigt...

När vi kom hem från stan idag så ringde mor och sa att hennes morbrors fru var död, så tråkigt. Vi har haft en hel del på mors sida nu. Nu tycker jag att det kan lugna ner sig lite. Vill inte att någon ska dö. 

Annars har dagen varit bra i stan. Först så fikade jag med Palle på 3 g innan hon skulle åka hem till skåneland igen. Efter det så mötte jag upp Carro och vi gick en stund på stna och sne tog vi en lunch på stan. Hade lite att prata om eftersom vi inte hade träffats på över en månad. Hon varså brun och fin, vill med utomlands och sola och bada. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge för vi ska åka utomland i sep, så skönt!!!
Sen följde vi Palle till tåget och vinkade av henne.
 
Nu ska jag fortsätta att titta på grammisgalan, har inte lust med något vettigt ikväll. 

 


Sjuk igen...

det är så drygt att man har blivit förskyld igen. Det är 3:e gången inom en månads tid nu, vill bli frisk så att jag kan börja träna igen. Jag hann nog träna 5 ggr innan jag blev förskyld i dec sen har det ju varit jul och nyår så då har jag inte hunnit dit. Men men, jag hinner väl.
Jag var ute och gick innan idag i blåsten, trodde att jag skulle blåsa bort, inte skönt alls men var tvunget. Ska ute och gå med Ville och Emma på fredagförmiddag ska bli trevligt.
 
Ieftermiddags hade vi lite fika gäster, Noahs mormor kom, men det visstej ag och sen dök Noahs farbror och marie upp så de fick med lite fika. Trevligt att umgås.

Imorgon blir det stan hela dagen för mig och Noah. Först ska vi träffa Palle som åker hem till skåne imorgon igen och sen ska vi träffa Carro som är hemkommen från Brasilien nu. Tänkte ta bussen in och åka med Mange hem. Det är väldigt bekvämt att åka buss med vagn, slippa ta ut och in ut bilen, bara köra in och köra ut.

Har nog löst Noahs sömnproblem nu. För han har varit väldigt bökig med sin natt sömn, inget vi är vana vid så det känns kan jag säga. Men inatt sov han hela natten och det var nig för att jag gav honom gröt från 6 månader precis innan han somnade igår och har gjort samma ikväll. Han höll sig inte så länge på den andra gröten plus min amning längre. Han blir ju 6 månader på torsdag redan. Hoppas detta håller i sig!!

Ha det så trevligt på jobbet imorgon, ni som ska börja jobba imorgon!!! =)

Kallt

Det är så mysigt att snön ligger kvar, och att det är kallt. NU har vi fått vinter i år, det är inte illa de.
Igår åkte Noah pulka för första gången och det tyckte han om.

                           

Idag åkte vi in en runda till Rusta och ÖB och handlade lite. Seda kom far och Mona på lite fika, de kom aldrig igår eftersom det började snöa. Det är onödigt att ut och köra i oväder tycker jag.
Vi fick mat hos svärmor och svärfar idag, det var gott och sen är det väldigt skönt att slippe laga ibland med.

Nu händer det väldigt mycket med Noah, han vänder runt från mage till rygg och från rygg till mage nu och ligger inte stilla på samma plats längre. Han kan sitta själv ett kort stund sen trilla han åt sidan eller bakåt.  Hans armar har börjat blir väääligt långa nu. Igår när Mange satte honom i sin matstol så drog Noah till sig duken så han fick alla saker till sig. Den lille goingen.

Sitter och kolla på snillen snackar, se om man kan ha något rätt.


                                

                                                          Hela familjen, när vi var ute i snön igår.

Snöar

Nu har det börjat snöa här för fullt, det blir så fint och ljust ute. Det som är lite synd är att isarna blir förstörda av snön men men, man får skotta om man ska åka skridsko.

Idag på förmiddagen har jag roat mig med att styka en hel hög med tvätt, har inte orkat göra det tidigarei  veckan så det var en stor hög, men nu är det gjort.
Nu är det Top Gun på tv, den filmen är så bra tycker jag och sen är det ju inte fel att Tom C är med.

Tänkte ta en promenad ieftermiddag få se hur det blir med det. Far och Mona kommer hit en runda med.

Nu vill lilleman ha lite mat


År 2009

Nu är det nytt år och nya möjligheter som alla säger. Hoppas att det blir ett bra år och att jag få ett jobb, det är min önskan detta året.

Igår var vi ute i nättraby och hade det trevligt. Var lagom med folk och tillställning. Vi var där vid 17 och åkte hem lite efter 24.00. Tidne gick fort, fast det brukar den göra när man har trevligt. Noah låg och sov från 21 tiden och vaknade inte förräns vi satte honom i bilstolen men somande med en gång igen och sov till 5 i morse då skulle han ha mat och vakande vid 7 igen, så roligt, men då gick mange upp med honom så jag fick sova lite till. Man är ju lite trött, är inte van vid att var uppe så länge nu, så ikväll blir det sängen tidigt.

Fia och Ola kom förbi en runda innan idag när de ändå var pa jämjö så Noah fick lite till julklappar, och det var kläder som han fick av dem, det är aldrig fel.

                                 
                                                                                  Mina två älsklingar


Alva, Marie och Jacob
            
 
Förrättten
   

Anna


Godsaker

                                
                                                                         
Happy new year

Detta var ett urval av bildenra från igår. Fick tyvärr inget kort på de som hade nyårsfesten, få bättra mig där.

RSS 2.0