Nytt år

NU är snart detta året slut och så blir det nytt år. Vad tiden går fort. Detta nyår blir vi hos Sofie och Marcus i nättraby, det ska bli trevligt med tre rätters middag och lite ostbricka mm, så gott!! Fast jag vet inte vad det är för mat, det blir en överraskning.

Dessa två dagar som har varit nu har vi tillbringat i stan igår och hemma idag. Träffade Emilie igår som jag inte har gjort på typ 3 år, så det var trevligt att träffas igen. Hon bor ju uppe i linköping nu och pluggar men vi sa att vi skulle träffas oftare nu å det kan man hoppas på, för det är ju skoj. Idag har vi bara varit hemma, så skönt ibland. Richar, Elina och Linus kom en runda i eftermiddag så vi gick en sväng och fikade lite. Nu ikväll harj ag gjort rocky road som jag skulle ha gjort till jul men hann inte men nu blev det gjort, bättre sent än aldrig.


Lite bilder fårn julen


Noah är väldgit koncentrerad när han ska öppna sitt paket, sitter hos min kusin.


Man måste ju smaka på det man får 


                       
                                                    Tomtefar utan skägg med sina barnbarn. 

Nu skriver jag nog inte förräns nästa år :) 

Gott nytt år på er alla som läser i min blogg!!!!  

Julen 08

Nu har jag äntligen lite tid att skriva här. Det har varit fullt upp hela julen. Jag fick hoppa in och jobba kvällen innan julafton och på julafton var jag och Noah en sväng ute på saltö först sen till Noahs farmor och farfar. På eftermiddagen och kvällen hade vi jul hos oss. Det var riktigt mysigt att fira jul hemma hos oss med släkt och familj.

På juldagen så var det kalas på saltö för min farfar som fyller år så då var vi där hela eftermiddagen. Noah och hans kusin Freja busade och kelade, iaf Freja försökte krama Noah men han bara tittade på henne och undrade vad hon höll på med. Ska bli skoj när de blir större och ka leka ihop då blir det nog full rulle på dem.

Igår på annandagen så lagade vi lite mat med manges bror och syster till deras föräldrar innan vi skulle in på nyårsrevyn. Så igår kväll var Noahs mormor här.

Idag har jag jobbat hela dagen, trodde jag skulle vara mer trött än vad jag är men det är inte så farligt med det. När man går där på jobbet nu så längtar man bara tills man kommerh em och få träffa sin lille prins, vad man saknar honom.

Nähe nu är det grötdags för lilleman sen lägga honom och hoppas att han sover hela natten.

Bilder från julen kommer en annan dag

Jobb

Idag ringde dom från där jag är timvikarier och frågade om jag kunde hoppa in och jobba, och det kunde ju jag för mor var öedig idag så Noah kunde vara där. Det var lite trevligt att jobba och prata av sig lite. Å sen så jobbade ju Y och då är det alltid toligt att jobba med henne.

Fast jag hade planerat att åka in till stan idag för att köpa de sista julklapparna plus handla men det får jag göra imorgon. Ska även få se lilla Linn imorgon, det ska bli skoj. Noah kommer väl vara jätte stor när man se henne.

Ska lägga mig nu, så jag är pigg imorgon för då har jag ett full späckat schema.

4:e advent

Idag har jag bakat lite julgodis, det blev knäck och mintkyssar. Skulle också gjort rocky road men glömde köpa marshmallows så det får jag göra imorgon istället. Fia var här en stund innan idag också och underhöll Noah när jag bakade.

Ska även söka två tjänster men jag får inte ihop några bra ansökningar. Så det går väl åt skogen dessa med. På ett vis är det skönt men sen känner jag att jag vill verklige ha ett jobb att gå till när min mammaledighet är slut. Men men...det få gå!!!



Noah i sin gåstol, den är väldigt intressant.


       


Nu väntar sängen

Julstädning

Nu är julstädnigen avklarad så skönt!!! Så nu har tomtarna och juldukar kommit upp och granen har kommit in och stå på sin plats. Sitter bara och titta på hur mysigt det har blivit. Nu har man fått lite julkänsla igen känner jag.

På självaste julafton kommer det vara fullt hus här hemma, det ska bli roligt och trevligt.

Imorgon ska jag baka lite julgodis och kaka tror jag.

Å stackars Micke ligger fortfarande inlagd, så igår åkte vi in och hälsade på honom. Få väl passa på att hälsa på honom på mån lr tisdag beroende på vilken dag vi ska in till stan.

Ska snart lägga in lite nya bilder, orkar aldrig göra det. Orka inte ens lägga över dom på datorn.

18:e

Nu är det redan den 18:e, vad tiden går fort. Har inte hunnit och orkat skriva så mycket denna vecka.

Idag har det varit mammafika igen hemma hos Caroline och Agnes, de bodde jätte fint och det var trevligt. Vi var inte så många men fyra små bebisar låg på golvet iaf. Efter vi hade varit där så åkte vi upp till Marie, Alva och Jacob och hälsade på lite. Träffas inte så ofta så man få passa på när man ha bil och är ut eoch kör. Precis när jag och noah skulle gå så spyr Alva men verkade inte beröd av att. Så jag hoppas att det inte är någon kräksjuka.

Ikväll har jag klippt mig så skönt att kommaiväg lite själv. Så det blev klippning och slingor, så nu är man fin till julen.

Imorgon blir det en liten promenad och lite fika med Emma och Ville och på kvällen för vi åka in till Micke och hälsa på lite.

Nu så...

igår kom Nettans och Eriks lilla dotter. Har inte pratat med Nettan än så jag vet inte vad hon ska heta. Grattis!!!

Jaha igår blev det bara en slappe dag orkade inget. Gick fram och tillbaka till affären, det var typ allt.
Vi åkte aldrig in till Micke heller för varken jag eller Noah var på så bra humör. Mange och Noah ska in dit ikväll istället när jag ändå inte är hemma.

Ikväll ska jag lussa på fängelset och sne ut och äta, det ska bli roligt och trevligt. Det är väldigt uppskattat att lussa för de intagna både unga som gamla. Roligt när man kan göra några glada. Å att äta på restaurang är ju inte heller helt fel, så gott!!!

Nu ska jag åter gå till julstädningen och så ska Noah snart äta.

Jordbävning

Trodde inte att det skulle hända i sverige men i morse så hände det utanför Ystad i skåne. Jag kände inget men mange sa att han hade hört och känt lite. Otäckt är det.

NU har jag blivivt förskyld igen, så drygt. Har inte orkat göra något idag än, men funderar på at göra i ordning mig nu och sätta igång en maskin tvätt, skulle behövas.

Igår var jag och Noah inne hos Micke en stund, å Noah charmade alla sköterskor som kom in, min lille gullunge.
Hoppas han snart få åka hem, det är ju lite drygt att ligga där helt ensam. Få se om vi åker in en runda sen när mange kommer hem.

Noah fick en förtidig julklapp igår, han fick en gåstol men han nådde precis ner så han kunde inte sparka sig fram men tyckte om den ändå.

1 år

Idag har vi ägt vårt hus i 1 år redan, skit vad tiden går fort. Det känns inte alls länge sedan vi flyttade möbler. Fast jag slapp bära de tunga möblerna eftersom Noah låg i min mage.

Idag är det 10 dagar kvar till julafton. Fast jag känner inte så mycket julstäming men det blr säkert bättre när tomtar och granen kommer in.

Idag har jag och Noah varit hos min farmor och farfar och fikat, sen passade vi på att hälsa på Noahs mormor när vi var inne i stan och efter att vi hade ätit lite mat där så gick vi ut på stan en runda. Det är väldigt skönt att kunna köra in till stna och köra därifrån och komma hem. Jag saknar inte att bo i stan och man spara pengar också, för när vi bodde i stan och man hade inget att göra så sprang man upp på stan och så hittade man alltid något.

Imorgon ska jag och Noah åka och hälsa på Micke som ligger på sjukhus, inte skoj att ligga där själv ju.

Nu ska jag titta klart på wallander sen blir det sängen.

Lucia

                          

                                                         Håkan


Idag är det lucia, lite tråkigt att det inte är snö ute. Jag såg lite på lucia tåget på tv 4 innan idag.

Annars idag så har vi plockat och städat lite här hemma, vi har flyttat upp Håkan (sköldpaddan) på övervåningen idag. Ville inte ha den i Noahs rum längre. Men han passade bra där uppe.

Noah har badat idag med, så nu är han ren ett par iaf... =)

Ikväll ska vi ut till nättraby och hälsa på lite

12: december

Idag har jag gjort storstädning i badrummet, så nu är det rent och fint till jul...bara resten av huset kvar.

Sen fick jag ett ryck att jag ville upp till ikea så vi körde upp dit och köpte lite till Noahs rumt plus lite ljus och servetter till oss. På hemvägen så passade vi på att köra inom Emil och Jelena och barnen i Halltorp där vi tog en kopp kaffe.

Nu ikväll är det idol finalen men jag känner på mig att Kevin kommer att vinna och jag tycker att han ska göra det med. Alice är duktig med så det göra ju inget om hon vinner.
Sitter själv framför tvn, Noah sover och Mange är hos Fabian och testa sin nya radiostyrda bil. Så godisskålen är snart tom.

Måste börja träna på riktigt nu, tänkte träna idag men har fått ont i halsen och då är det inte bra att träna, få vänta till nästa vecka.

Jag hoppas att Noah sover hela natten inatt själv i sin säng. Han sov hos oss natten till idag och man sover ju inte så bra då. Men jag tyckte det är bättre att han sover hos oss än att man ska springa upp hela tiden.

Åter till tvn.


Lite bilder

Har inte lagt upp bilder nu på ett tag så det få bli ett inlägg med lite småplock av bilder....

       Denna katt bruka vara ute hela dagarna men nu är det soffan som gäller hela dagarna
 
    

                   Fötterna har man upptäckt


           

Lite julfint här hemma i några av rummen. Snart kommer tomtarna upp med =)




                           

                                                                      Mammas älskling

11:e december

Idag har det varit lucia friande på Frejsa dagis, så jag och Noah följde med ocj kolade på de små söta barnen. Det var ute och precis när de skulle börja sjunga så började de snöa, så mysigt. Om ett år så står man förhoppningsvis och kolla på Noah när han går sitt första lucia tåg. När det var över så fick vi hem till Daniel och Linda och där bjöds det på mat, å det var himlagott. 

När jag åkte hem därifårn så somnade ju Noah så klart så han somande inte förräns vid halv 10 ikväll. 

Jag är skittrött ikväll så nu blir det sängen 


Så skumt

Jag skrev i måndags men de inlägget har inte publicerats, så skumt, även att det stod att det snart kommer synas på bloggen. Jaja...

I måndags så den 8:e blev Noah 5 månader. Det går så fort nu med allt. Vi var hos Sofie och felix och hälsade på, fikadel ite och pratade lite skit. Det är inte så ofta vi träffas längre. Men det blir ju så när vi bor på olika håll och hon jobbar heltid.

Tisdag, då var vi ute och gick en långrunda med Theres och Jacki, hon löper nu så det var att stanna varannan minut då hon skulle lukta och kissa lite. Men vi kom runt kråkerumsrundan, hade aldrig gått den innan men den var lång och bra. Sen efter det så åkte jag och Noah in till stan för att fika med Palle och gick en runda på stan. Jag kpte mig en klänning som jag funderar på att ha på nyår. Ha egentligen inte pengar till kläder nu men köpten den ändå.

Idag så har vi bara tagit det lugnt än så länge. Låg i sängen till 9 idag så skönt, för Noah har sovit hos oss inatt, då blir det inte samma sömn som när han ligger i sin säng. Nu sover han ute i vagnen så jag har planterat en liten julgrupp med små julstjärnor, den blev himla fin. Å nu ska jag plocka in tvätt och plocka undan här lite. Vid 13.45 ska vi till bvc, det är 5 mån koll plus vacc nr 2. Hoppas han inte bli dålig denna gången, förra sprutan märkte man ingenting på honom. 
Ikväll kommer min mor hit och passa Noah för då ska vi på första hjälpen kurs igen, sista gången ikväll.  

Nu vaknar Noah

8:e december

Idag är Noah 5 månader, min lillkille börja bli stor nu. Ikväll åt han upp en hel portion med gröt. Det går fort nu.

Idag har Noah och jag varit och hälsat på Sofie och Felix, det är inte så ofta vi träffas längre nu. Men det blir ju så när man bo på skilda håll och Sofie jobbar heltid.

Nu två kvällar i rad har Noah inte velat somna förrän vid nio, halv tio han är dödstrött, men han kämpar in i de sista. Nu sover han så gott i sin säng.

Åter till City akuten

7:e december

Idag är det andra advent redan. Snart jul!!!

Idag har Noah, jag och Fia varit på bubbetorps julmarknad, å då köpte jag lite nogat till mange, jättegod glögg och en födelsedags present till min farfar. Han fyller ju år pp juldagen så det blir dubbelt upp till honom på julen.

Nu ikväll har far varit här och ätit tacos med oss. Det var rktigt gott ikväll, ibland tycker jag att de inte smaka så gott men kväll gjorde de det.

Nu ska jag se på Wallander filmen på fyran hade jag tänkt, vet inte om jag har sett den lr inte.

Nähe nu  måste jag gå och se om Noah har somnat i sin säng, för han vägrade somna på mig....

6:e december

Nu ikväll har jag, Mange, Anne - Marieo ch Kenna varit på bio. Vi såg, vi hade i all fall tur med vädret igen. Den var väl bra så men ingen bio film egentligen. Så Noah var inne hos sin mormor så hon fick gosa lite med honom. När vi kom upp till henne efter bion så satt ahn i hennes knä och sov så gott. NU ligger han i sängen och sover så gott!!!

Annars idag så har jag och Noah varit ute hos min morfar på sturkö, mor skulle dit och baka så då passade jag på att åka ut och hälsa på honom lite, han blir så glad när man kommer och hälsa på. Morfar sitter där ute själv nu sen Sally gick bort i våras. Så tråkigt men vad ska man göra.

Nu är det final på stjärnor på is, jag har ingen aning om vem som vinner, alla är så duktiga.

5:e december

Idag har det varit tråkigt ävder hela dagen, man blir så trött av det.
Idag skulle vi ha gått till öppnaförskolan men det regnade och jag hade ingen bil så det blev att vi träffades hemma hos Martina istället. Och det var väldigt trevligt. Det visade sig att hon hade vatt tillsammans med en från nättraby för länge sedan och på de viset så kände vi lite samma personer, de var skoj.

Mange kom hem tidigt idag från jobbet så det blev tidig middag idag, sen åkte vi upp till Rödeby och hälsade på lite. Så nur vi fått lite nya fiskar så vi få se hur länge de lever...än så länge lever dom iaf =)

Nu ska jag kolla på utröstningen i idol sen blir det sängen, har varit trött hela dagen idag 

4 December

Idag har jag haft mammanfikan och det var trevligt. Idag kunde alla, så idag har det legat 7 små söta barn på golvet och lekt. Jag bjöd på lite frallor, lussekatter och paj. Det var uppskattat och det är skoj. Ska ta lite paj till kaffet ikväll me tänkte jag, den är så god.

Idag har vi fått mat hos svärmor och svärfar och det var gott. Så nu ikväll ska jag och svärmor ut och gå en runda.

Noah har fått smaka på morot idag men det var inte så poppis, fast det var inte gröt lr potatis i början heller. Nu älskar han gröt.

Imorgon ska vi träffa Martina, Ludde och kanske Theo. Det ska bli skoj att börja umgås lite med någon från området här också. Mellan Ludde och Noah är det 8 dagar.  

3 december

Nu är vi en dag närmare julafton.

Idag har vi varit hemma och städat lite inflr imorgon för imorgon är det min tur att ha "mammafikan", det ska bli roligt att ses igen.

NU ikväll har jag och mange varit på första hjälpen kurs, väldig rolig kursledare, så de 3 timmar man satt där gick väldigt fort. Så ikväll har min bror med familj varit här och passat Noah tills Noahs farmor kom från jobbet. Men det hade gått bra och det är skönt att kunna lämna. Även att man sitter och tänker och funderar vad Noah gör nu och om det går bra. Det är väldigt tomt utan honom.

Nä nu blir det läggdags, upp tidigt och göra paj. 


                                      

                                                                    Vår lille tomtenisse

2 December

Idag har jag missat julkalenden och det kommer jag att gör imorgon med. Jag tänkte att jag skulle se den detta året men vi få väl se hur många avsnitt jag kan se.

Idag har Noah och jag varit pp vuxen -barn grupp på förmiddagen. Nör vi gick hem därifrån så regnade det så i eftermiddag har vi bara varit inne och tagit det lugnt.  Jag tände en brasa för att få upp värmen lite.

Nu ikväll har jag varit och tränat och det var väldigt skönt. Det är roligt att man har kommit igång nu igen. Och på vågen går kilorna ner också, det är de roligaste.

Nähe nu blir det sänge, vet aldrig när lille mannen vaknar.

1:e December

Idag är det 1:e dec redan, var har tiden tagit vägen??? Det kändes inte alls länge seda sommaren var här. NU är det bara snart ett halv år till så är det sommar igen.

Igår var det 1:e advent och julskyltnignen började i stan. Noah och jag åkte in till Noahs mormor och åt lite lunch sen gick vi på stan en runda innan vi skulle ut till saltö för lite glögg och adventsfika. Det var gott och trevligt. När vi kom hem därifrån kom Fia och tog lite kort på Noah som vi ska ha som julkort, måste välja ut något men det är svårt, hon fick många bra.

Idag har ju hunnit med en del redan, vi har varit ute oh gptt och jag har tvätta en maskin med tvätt och nu ska jag gå och göra lite lunch till mig. 

Noah ska sitta upp hela tidne nu, inte roligt att ligga på golvet så jag har fått höja upp hans baby sitter, väldigt bra att det är flera lägen i den. Annars så händer det nya saker hela tiden med han, nu går det verkligen fort. 


 

RSS 2.0