Lite semester..

I måndags åkte vi till Öland för att få lite semester innan jag ska jobba hela sommaren. Så skönt var det att komma iväg, lite miljöombyte, ett måste ibland tycker jag.
Vi var i väg med min bror och hans familj, vi hade jätte trevligt och roligt. Roligast hade nog Noah och Freja, det gick inte en minut förräns Freja frågade - var är nono?? Så söt är hon.
Skriver inte mer utan ni få se lite bilder istället...

   

   



Detta är ett urval av våra dagar på öland. Vi badade men jag tog inga kort så jag få tigga till mig av min bror. 
Kom hem igår eftermiddag, då det var att tvätta och packa upp allt, blir en heldel även att vi bara var borta tre nätter. Igår kväll åkte jag in och tränade, var väldigt skönt efter dagarna på öland då man gottade sig en massa varje dag. 

Idag har vi varit iväg hela förmiddagen, handlat och köpt 3 års present till L, som vi ska upp och fira imorgon. I eftermiddags kom tjejerna så vi har haft lite tjejträff med barnen, alltid lika roligt, tyvärr kunde inte A komma. Vi bestämde att vi skulle gå på bio på söndag, trevligt! 

Ikväll är mange ute på ett par kompisar så just nu sitter jag själv uppe, men funderar skarp på att lägga mig för imorgon blir det jag som få gå upp med Noah, Mange lär väl vara helt död. 

 









Öland!

Nu har jag nästan packat klart allt, det är mycket som ska med när man ha barn har jag upptäckt. Det vi inte få med oss få vi köpa där helt enkelt.
Ska bli så skönt att komma iväg lite, och särskilt nu när det ska bli fint väder.. Vi börja vår semster med att stanna till på ölandsdjurpark sen åka vidare till borgholm och cheka in till vår stuga som vi har hyrt på capell udden.

Ha de bra så hörs vi senare i veckan när vi är åter pa Jämjö..


Midsommar!!

Vad har hänt sen sist...
Jag jobbade i torsdag och när jag kom hem så bar det ut till Sturkö för att åka båt in till lövet, det är en tradition i Manges släkt. Fint väder fick å det var skönt. Mindre kul när de kom en våg som slog upp på båten och hela jag dyng sur på ryggen, mysigt att gå på lövet halv blöt, men jag var torr när vi skulle åka hem igen.

                                       (klickisar)
Igår var det midsommarafton, vi var större delen av dagen ute på sturkö hos min mor, där min bror m familj, moster m familj och även lilla morfar. Det var trevligt och vi kunde sitta ute hela tiden, inte en enda regndroppe. När hände de sist???  Framåt kvällen bar det ut till Rödeby där det blev grillat och trevligt sällskap där med. En lugn och trevligt midsommar afton helt enkelt!

     
(klickisar)

Idag är det ju trist väder, regna ena minuten, sen skiner solen och sen regn igen. Blåser som bara den. Svärmor och svärfar har varit här på en kopp kaffe, vi ha tvättat och städat lite. En hemma dag blir det idag. Jag har även börjat måla taket som bytas i hallen när vi sätter upp spaljen i trappen.

Noah han bara går och går nu, kryper ingenting längre. Kan säga mamma och pappa och nä, undra varför de lär sig säga nej så fort egentligen???? hehe. Nu ska jag gå och göra mat till min lilla älskling!


En milstolpe...

Att fylla 25 känns att man passaera en milstolpe i livet, men jag känner mig inte äldre idag än igår.

I lördags hade jag mitt 25 års firnade med släkten och det var trevligt. Jag bjöd på exotiskplanka och tårta till kaffet. Det var uppskattat och gott!

     

  

Här är lite bilder från i lördags. Jag har inte tagit kort på allt jag fick, jag fick även en cykel och barnstol till, en vattenkokare och ett blekingeträd.

Ikväll har min faster och hennes familj varit här och ätit och fikat lite, de kunde inte komma i lördags. Idag fick jag en klocka som hade vitt armband med urtavla i guld. Nu har jag lite och variera med.

Imorgon är det jobb som gäller, å så är det lövmarknade å där ska man in en runda och se vad det är för skit i år.
 Nu är har Mange semster och sen pappaledig till v 34, vad skönt. Så skulle jag med vilja ha de.

Nähe nu ska jag plockal ite här hemma, sen sängen...


Förberedelse

Ikväll har jag varit och handlat all mat till lördag, så skönt att ha de gjort. Måste komma ihåg att ta upp köttet ur frysen innan jag lägger mig ikväll. Få hoppas att allt räcker på lördag, men det gör de säkert, blir säkert en massa över som de brukar.

Idag har solen varit framme så skönt. Kunde lata mig i solen en stund i eftermiddag och det var varmt och skönt. Tycker att sommaren kan komma tillbaka nu några veckor innan jag börja jobba.
Vi har även varit och köpt matta till dne inglasade altanen och det blev jättebra, nu är det bara taket som måste bytas och det ska vi göra snart om det kan vara fint väder någon helg.

Noah har gått jättemycket idag så nu börja de nog släppa mer och mer. De är ju så sött när dom kommer gåendes till dem. Har haft en ide om att vakna 05.20 om morgonen så jag hoppas att han sover lite längre imorgon, hade varit skönt.

Noah 11 månader




Igår var det den 8:e juni, så nu är det bara en månad kvar till 1 år kalas, vart har tiden tagit vägen????


Första natten

Inatt har Noah sovit hos sin mormor för första gången, och det hade gått bra. Jag och Mange var i Halltorp hos E och J, vi åkte in till Kalmar och var ute och åt och såg på fotbollen. Så trist att Sverige skulle förlorar nu när jag såg på skiten.
Det var väldigt tomt när man kom hem igår kväll och imorse så vaknade man till vid 6 tiden som vanligt när man hade chans att sova länge, men somnade om till 9. Tror att man behöver lite kvällar eller sovmorgon ibland. Sitta på restuarang själva hännder ju inte för ofta.

Idag har vi varit i Rödeby och hälsat på, där vi kom lagom till nybakat, så gott även att jag inte skulle ha, svårt att låta bli. Sen åkte vi ut till Nättraby, för lite korvgrillning och Mange skulle flyga. När vi kom hem så kom svärmor och svärfar hit med nybakad rabarberpaj, så nu måste de bli stopp med sötsaker för min del.

Noah har börjat gå mer och mer nu, det är så gulligt när han kommer gående. Snart springer han väl så då får man ännu mer att göra.

Nu är det jobb både måndag och tisdagkväll. Å förberedelse inför lördag.

Var ju och tog kort på Noah häromdagen, här kommer ett som jag har tagit kort på ifrån fotograferingen.


Tisdag

Vilken fantasi jag har till rubrik idag....??

Vad som har hänt här sedan sist är väl att jag har jobbat lite i helgen och sen har det varit morsdag. Underbart väder har vi haft tillsi dag, men rätt skönt att de har blivit lite svalare för igår var det för varmt. Noah var genom svett även att han bara hade shorts och t-shirt på sig i skuggan. Noah stapplar omkring här hemma sakta men säkert, kryper hellre om det är något han ska ha för det gå ju fortare.



I söndags när vi var ute och gick så var Noahs farfar på brandstationen och kollade över bilarna lite, så Noah fick provsitta brandbilen. Ser väldigt liten ut i den stora bilen.

Jag har bloggtorka...kommer inte på något mer att skriva.

RSS 2.0