Sjuka

Här hemma är det sjukstuga. Noah har varit snorig och hostig i en veckas tid nu och igår misstänkte jag att han hade fått örininflammation för att han hade högfeber och att man såg var i örat, och så var det. Vi var nere hos doktorn idag och fick pencilin. Hoppas febern ge med sig och att han blir bättre nu.

Jag är hemma från jobbet idag, jag har feber och ont i kroppen inte skoj. Hoppas på att kunna gå till jobbet imorgon, inget roligt att vara hemma när man är sjuk.

På lördag är det klassåterträff, det ska bli roligt att gå på, fast jag tror att de inte är många från klassen men men...

Nähe, göra lite nytta nu när lillprinsen ligger och sover.


Dop och Ullared!

Denna helg har varit fullspäckad med aktiviteter. Fredagen började med after work för min del. Jag var nykter men det var himlans trevligt ändå.
Löragen bar det åt till Lidhult för dop, men god smörgåstårta och kaffe med tårta efter. Efter vi hade varit där så bar det åt till Ullared. Vi hann med 1 timmes shopping innan de stängde i lördags och jag hann köpa de jag behövde till Noah. SEn vidare till camping på ullared för att ta en lugn lördagskväll. Idag har vi gått i Ullared på förmiddagen, hittade en hel del, de blev lite dyrt men men. Jag behövde sakern så, vad gör man.

Imorgon blir det jobb igen, men det går fort så snart är det helg igen.

LÄngtar tills jag kan komma upp till nävragöl för att gosa bebis, men till helgen hoppas jag på !



Min lilla älskling!

RSS 2.0