Äntligen ledig!!

Nu är jag ledig i två hela dagar, så skönt!!!

Imorgon kommer då den stora dagen med 25 års fest med 80 tals tema med vänner, det ska bli skoj...
Noah kommer att sova borta hos sin farmor och farfar, andra gången han sover borta, men det går säkert bra.

Nähe nu ska jag förbereda lite här hemma...

jobb, jobb, jobb...

Just nu är det mycket jobb, som ni säkert märker, har inte tid med uppdatering här inne. Jag har jobbat långa pass ända sedan i lördags, sover varannan natt hemma varannan natt på jobbet, väldigt drygt men idag är det sista natten på jobbet fö denna vecka, så skönt!!!

Noah är hemma med sin pappa och njuter iaf, skulle me vilja vara mer hemma med honom men få ta igen det nästa vecka när det är lite mindre jobb. Fast på tisdag börja vi inskolningen med Noah, min lilla kille ska bli stor och börja på dagis... usch var tar tiden vägen????

Nähe nu ska jag göra mig iordning för att börja kl 9 till 10 imorgon bitti.

Ledigt...

Nu har jag lite tid över så varför inte uppdatera bloggen lite...

Jag har jobbat hela helgen och i måndags, var rätt trött igår när jag ver ledig men så skönt att vara ledig en hel dag, göra precis det man vill och känner för. Så igår kom Freja och L hit så Freja och Noah ficka leka. De stannade över middagen för min broder kom hit efter jobbet, men det är bara trevligt med middags gäster, särskilt när man har så trevligt ihop.
Igår kom även svärmor och svärfar hem efter deras semester så nu har noah fått ännu mera kläder, men det är bra till dagis. Fick även en vinteroverall, även att de känns länge dit så är man snart där med.

Idag har jag jobbat eftermiddag och efter jobbet körde jag och handlade, rätt skönt att göra det ensam ibland, går där och strosa lite. Noah har varit hos sin farmor en stund i eftermiddag, hon ville låna honom lite nu när de har varit borta plus att Mange behövde åka iväg en stund, så de passade bra. 

Nu ikväll har jag bakat för imorgon kommer R, E och L hit för att fira Noah. Tänkte ta tag i alla kort jag framkallade förra veckan men när jag satte mig och soterade så var de ju fel kort de hade framkallat så irriterad blev jag, men men. Få åka in imorgon och framkalla de jag ska ha. 

Nähe nu blir de sängen...ha de gott!! 

Kalas igen..

Idag fyller min farmor år, så ikväll har vi varit ute i mjövik och fått smörgåstårta och kaffe med tårta. Så gott!!
På förmiddagen hade jag mammafika här, men det kom inte så många men det trevligt att träffas och prata lite skit iaf. Nästa gång få E har det så vi kan få bada lite i deras pool, hade vatt roligt.

Imorgon kommer ett par vänner hit och fira Noah innan det är dax för jobb igen för min del, så tråkigt men men...är ledig tre dagr nästa vecka så jag få se framemot det!

Just nu händer det inte så mycket med Noah, han går omkring och prata på sitt språk och leker. Han har börjat sova i sitt rum själv och det gå bra. Leker jättemycket i sitt rum nu också efter att han fick nya leksaker och en bilmatta att leka på, min lille busunge.

När vi skulle åka hem från mjövik ikväll så stod det en räv vid husknuten och tittade nyfiket på oss

   (klickisar)

Blev mycket fika i detta inlägg men så är det i livet, fika är gott!!!



Prova Frejas rosa fina hatt...gullungen!!!

Jobbar

Idag börja jag jobba vid 3 och slutar inte förräns vid 4 imorgon. Hur kul är de då??? Nu skiner solen och allt med, vill hellre ner till Hallarum och lägga mig.

Annars har de inte hänt så mycket. I helgen var vi borta hos svärmor och svärfar och grillade på lördagkvälle och drack lite gott. I söndags jobbade jag kvällen och Mange och Noah var och grillade hos min bror och familj. Noah och Freja hade hållt igång med fullt ös hela tiden, och jag är inte förvånad. De är som de brukar vara. De två är så glada för varandra men ska ändå bråka om sakerna.
Igår var jag ledig så då åkte v och handlade, de ekade i kylskåpet. På eftermiddagen kom Noahs kompisar här från jämjö och grattade honom. Fick han lite presenter till, det är fullt i hans rum nu med saker.

Idag är de 1 år sedan vi blev utskrivna från neo, vad fort det har gått. Är ju helt sjukt.

Nähe, nu få jag nog packa väskan till jobbet, hoppas de vill in till allsången ikväll, de är trevligt iaf!!

ha de bra alla där ute i sommarvädret!!!

1 års kontroll!

Idag har vi varit nere på bvc på 1 års kontroll. Noah fick sista doserna med vaccionation. Så hoppas han inte bli sjuk. Vi vägde och mätte honom också, så nu väger han 9970 och är 75 lång. Trodde han skulle väga mer och att han hade vuxit mer, men icke. Min lille goa busunge.

Ikväll har jag varit inne i stan och träffat carr och Fia, vi tog en fika och pratade en massa, var väldans trevligt, borde man göra oftare.

Nähe, om man skulle gå och knyta sig, så man är pigg när Noah vaknar imorgon.

1 år

Idag är vår lille prins 1 år redan. Var har tiden gått vägen. Känns som det var igår man låg på neo med honom. Nu börja han blir stor kille.
Ikväll har vi haft kalas för honom, och han har fått mycket. På fredag kommer min moster och min kusin så då får man se vad de kommer  med och sen efter det så få jag åka in till stan en dag och handla lite kläder. Orka inte skriva så mycket mer för jag har varit igång hela dagen, först jobbat 9 - 12 sen stått i köket hela eftermiddagen och gjort mat och tårtor.
Lite bilder kommer...

   

   

   

                

Nu blir det sängen och hoppas på lite sovmorgon, Noah somande inte förräns vid havl 10 tiden...

Uppdatering

Nu har jag inte skrivit på öven en vecka lr nått mn jag har inte haft tid lr lust. Man sitter ju inte så mycket vid datorn nu om dagarna.
Jag har börjat jobba nu iaf och än så länge känns de skönt för jag jobbar bara två dagar denna vecka, ska hoppa in extra imorgon en stund men då blir de kvalle, en massa pengar.
De dagar jag har varit ledig nu så har vi legat vid hallarum pch varit ute på sjön, så bad har det blivt varje dag nu. Så skönt!!
Idag åkte Mange upp till halmstad för att tväla med bilarna så nu är jag hemma själv med Noah, och han sover så det är tyst och lugnt. Har gått och plcokat lite här hemma men nu orkade jag inte mer så jag tog fram chipspåsen och satte mig i soffan innan de blir sängen.
Var på information på Noahs dagis igår och det blir nog bra där, Noahs inskolningsfröken verka jättebra, så hoppas han känner sig trygg med henne så allt gå bra.

Har inte lagt in nya bilder på datorn men de kommer någon dag, vet ej när.

Här var en uppdatering få se när jag skrivr nästa gång!!!

RSS 2.0