Sommar

Idag har det varit sommar ute, jättevarmt och skönt. Förmiddagen spenderade jag och Noah ute hos M och M i Gullholma, med E och v. Vi gick en sväng där ute i skogen sen fikade på altanen med nybakade scones, så gott!!
I eftermiddags var jag och Noah hundvakt åt Noahs fasters hund Stella, å det gick bra hon var så snäll. Noah kröp och klängde på henne, men hon låg där stilla och snällt och bara kollade på honom.

Dagarna flyger förbi, har ju varit ledig några dagar nu så nu har jag hunnit med en del här hemma och bara tagit det lungt. Men imorgon blir det jobb igen, ett dygn är jag fast på jobbet, men det ska bli fint väder så vi man få väl hitta på nått skoj med dem.

Noah tog sina första steg i måndags, 3 steg sen var det ner på golvet igen. Min lilla kille börja bli stora killen som snart gå, var har tiden tagit vägen från de att han låg helt stilla och nu är han över allt. Men himla roligt att följa honom dag för dag med allt nytt han upptäcker.

Har inte tagit så mycket kort på ett tag, få ta tag i det.


Mätt

Ikväll har vi varit på kalas på saltö och fått god mat, så nu är jag proppmätt. MIn lille kusin fyller år imorgon, fast han är ju inte så liten längre.
Annars idag har jag ålanterat lite blommor, grävt runt vid fruktträden och rensat i blommrabatten lite. Hann med ganska mycket på förmiddagen när Noah sov, ibland har man flyt och hinner med allt man ska göra. Har även gjort en rabarberpaj så svärmor och svärfar var här en sväng och fikade.  Var tvungen att göra något med vår rabarber som har kommit upp väldigt fort.  

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv innan det blir sängen...


Lite ledigt!!!

Nu var det nog en vecka sedan jag skrev här, har inte hunnit med riktigt. Man har ju lite annat att göra när man har hus och barn.

Jag är lite ledig nu, så skönt. Det har varit lite mycket jobb på sistone men det är roligt när lönen kommer men tråkigt att mna inte kan vara hemma hos Noah. Men nu är jag ledig fram till vallborg som det ser ut iaf. När jag inte har jobbat så har Noah och jag varit hemma och lekt, träffat kompisar i lekparken mm. Noah tycker det är så roligt att gunga och sitta och plocka i sanden, fast man vill ju gärna smaka då och då ;). I måndags fick Noah en läragå vagn av oss, den springer han med här hemma, det gäller att akta sig när han kommer.

   (klickisar)

Idag har vi varit ute och gått med E och J, har inte gått så mycket i veckan så det var skönt att röra lite på sig. När vi kom hem gjorde vi linte lunch då Mange också kom hem. I eftermiddags kom C en runda och hälsade på så vi fikade och pratade lite skit. Nu ikväll har vi grillat, så gott! Noah somande inte förrän halv 9, hoppas han sover lite längre imorgon istället för 6 som de har varit hela veckan.
Imorgon ska vi kanske in och kolla på när Noahs farbror spela innebandy och körao ch handla lite småsaker. Å vara ute i solen så man få lite färg på näsan.

Jag hoppas att det blir lite mer inlägg här nu...

Fullrulle

Jag är så trött ikväll, vet inte varför men det är väl den friska luften som gör en trött. Det är så härligt väder, kunde blåsa lite mindre men solen är framme, vi få vara glada för de lilla.

Här rullar dagarna på för fullt. Mitt uppdrag jag hade tog slut i tisdags så nu blir det inte så mycket jobb, som är planerat iaf. Hinner kanske med lite mer här hemma då. Hade behövt stostäda hela huset igen, men det få man göra en dag när det regnar ute.

Idag har vi varit i lekparken med Noahs andras kompisar. Lite blåsigt var de men en stund var vi där så de fick gunga och krypa lite i sanden. Annars idag har vi varit hemma och tagit det lugnt. Hittade Noah på 5:e trappsteget idag så nu måste vi börja med trappen så man få upp en grind för han är himla snabb i trappen nu. Noah håller på att få två tänder till nu, så snart har han 5 tänder.

Nu ska jag dricka kaffe sen blir det nog sängen...



Nu så....

Nu kunde jag äntligen lägga upp lite bilder är.
Påsken här och det har varit fullt upp varje dag, idag är vi bara hemma, så skönt!
Jag har varit ute och putsat fönsterna, för de behövdes verkligen. Så nu ser man ut igen iaf.

I eftermiddag så kommer Emilie på besök, ska bli så skoj att träffas igen.


Nähe nu ska jag gå och göra lite lunch till Noah.

 (Klickisar)

Freja hjälper Noah med nappen




Mammafikan jag hade i tisdags
 

9 månader

Idag är Noah 9 månader, tänkte lägga upp bild men det fungerar ju aldrig blir så less på att. Vet inte om det är min dator som är skit lr om det är sidan.

Idag när jag skulle ut och gå en runda så öppnade himlen sig här, och så kom de två åskknallar också. Jag fick börja städa istället så jag hann byta gardiner och dukar i köket och damma och putsa några fönster innan Noah vaknade.
Efter att Noah ätit lunch gick vi till lekplatsen där vi träffade M och M och barnen, blev en stund där i och då tittade solen fram, himla skönt.

Ikväll var jag och tränade, kändes skönt, har man varit lite duktig denna vecka iaf.

Imorgon blir det jobb hela dagen, fast det är ju storhelgs ob från 16, så det blir ju lite pengar av att.


Länge sedan

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev här, har jobbat söndag och i måndags kväll.

Idag fyller Mange år så nu ikväll har vi haft lite kalas här med kaffe och tråta, det var gott, fast man sitter här nu onyttig och tänker på att man åt för mycket.
Jag har även haft mammafika hos mig idag med mvc gruppen, så roligt att se hur våra barn växer och bli stora, de är redan 9 månader, var tar tiden vägen??? Det satt vioch pratade om idag. De 9 månader de låg inne i magen gick inte så här snabbt som det har gjort nu, det är skrämande.

Noah kryper på och reser sig, idag stod han själv nästan en hel minut innan han upptäckte de och satte sig ner. Hans ena framtand har kommit ner nu så nu håller den andra på att komma igenom. Så imorgon blir Noah 9 månader.

Imorgon är det städning som står på schemat, behöver verkligen damma här hemma, hinner aldrig med längre tycker jag. Putsa fönstren och byta gardiner måste jag också.




                      Lillkillen börja bli stora killen

Sommaren...

Så härligt väder det har varit nu ett par dagar, man vill ju bara vara ute hela tiden.

Har inte varit så duktig på att uppdatera blogggen, har inte haft tid med det. Nu blev det några minuter över.
I veckan som gått så har jag jobbat mina kvällar, plus en dag. Noah och jag har varit ute och gått med E, M och C och barnen, och i onsdags så fikade vi hemma oss efter en promenad, det var trevligt.
Jag och Noah fikade även igår inne i stan och träffade F på tre g, sen träffade J och c en stund efter det. Jag passade på att träna igår när jag ändå var inne i stan, det kändes att det var ett medel puls för jag var helt slut i slutet av passet. Men kondisen ska väl bli bättre snart hoppas jag.

Idag har E och J med barnen varit här, det har varit fullt fart hela eftermidagen och kvällen. Så ikväll blev det grillat så gott!!! Blev även krocket och kub spel, så nu känns det som att sommaren är på väg men det blir säkert något bakslag snart, skulle inte bli förvånad. Det är alltid kallt och regnit på valborg, så synd!!

Nähe, nu blir det snart sänge, upp och baka bullar imorgon innan man börja jobba.


RSS 2.0