Vardag

Nu är det åter vardag igen. Vi kom hem från cypern i fredags efter en skön och välbehövd veckas semester. Det blev inte att ligga och lata sig utan springa efter barnen. Har nog aldrig innan blivit så jämn brun så fort. Det var lite si så där med vädret de första dagarna sen blev det bara bättre och bättre.  Vattnet var varmt och härligt att bada i. Jag, Mange och min mor åkte på något skit men de gick över och min bror och sambo fick de när vi kom hem. Så helheten var jätte bra!!!

Nu är det åter jobb som väntar, jag har denna vecka och två till sen är det nog slut tror jag. Efter den 22/10 få jag företrädes rätt på vikariat, det är himla bra tycker jag. Hade varit roligt att få något så man vet vad man ska göra en tid framöver. Hade underlättat både hemma och med dagis tider.

Noah han växer och växer,och blir med självständig den lilla killen. Sitter man hos honom så leker han så bra nu. Jag trodde det skulle bli problem med att lämna på dagis idag men icke, han sa inte ett ljud, så skönt!!! Han trivs nog på sitt lilla dagis den killen.

Nähe nu ska jag köra in till jobbet....

Semester

Nu är det ett bra tag sedan jag skrev här igen...jag har inte tid längre. Men vi kan ju hoppas att de blir bättre när man börja komma in mer i vardagen. Man är ju inte van vid lämna ochh ämta på dagis, hem och laga mat och sen iväg och jobba igen osv...

DEt går jättebra för noah på dagis, han säger ingenting länger när man lämnar honom, han så duktig min lille pojk. DEt är fullt ös på honom som vanligt, ska på allt och vet att han inte får.

Jag jobbar mina nätter och stå i, har sökt ett vik nu, få se om det blir något, annars så få jag fortsätta att gå på timmar, än så länge har vi klarat oss iaf.

Imorgon kväll åker vi ner till sturup för att flyga till Cypern på fredag morgon, så skönt, längtar verkligen!!!
Det ska bli spännande att åka på semester med barn, mycket att tänka på, vad man måste ha med sig. Men det ska bli roligt. Noahs kusin ska ju ockcså med, så de har någon att leka med iaf.

Nähe nu få jag fortsätta med förberedelsena tills imorgon!!

Ha de bra!!!


RSS 2.0