Rubrik????

Har inte haft tid eller ork till att skriva här nu på ett par dagar. Å ingen fantasi på rubrik heller.

I fredags så var vi hemma hos E och V på förmiddagen. På eftermiddagen var vi hemma och på kvällen jobbade jag, å Noah och Mange var hemma.
I lördags så städade jag och plcokade undan lite här hemma, Noah sov i 2½ timme så jag hann göra en hel del. På eftermiddagen åkte vi upp till F och O för att kolla in deras hus osm de har köpt och renovera nu innan de flyttar in. Det var fint men mycket att göra invändigt. Efter att vi hade varit uppe hos dem så åkte vi till N och E där vi skulle tillbringa kvällen med resten av gänget, det var himlans trevligt. Mycket åt man och så drack jag lite vin, det var gott. Har ju slutat amma så nu kan man ta sig ett glas om man vill. Vi fick ju träffas A:s pojkvän och han blev godkänd av oss, så det är skoj nu när alla har någon.
Idag så har vi varit ute i Nättraby på förmiddagen där vi fick våfflor, träffade även farmor och farfar som med var ute i stugen en stund. Sen åkte vi till willys och handlade blöjor å till öb för att köpa lagerhyllor som de hade billigt denna vecka. Vi tänkte att vi skulle få lite ordning i vårt "släng in rum". Hann gå en lite runda i eftermiddag innan vi skulle bort till svärmor och svärfar och hälsa på lite. Nu ikväll har E och J varit här och lämnat deras bil till Mange som han ska polera till helgen.

Det var väl de hela som har hänt hos oss, inte så intressant men men... måste lägga in lite nya bilder här med snart, nu orkar jag inte.

Åter till tvn, sen sängen.

Våffeldagen!

Nu var det redan onsdag och idag är det våffeldagen. Så idag har jag varit onyttig, har ätit våfflor två gånger, både på jobbet och hemma nu ikväll.

Annars har dagarna flygit förbi, i måndags jobbade jag hela långa dagen. Noah var hemma med sin pappa och myste. Igår var jag och Noah på vuxen-barn på förmiddagen och träffade andra mammor och barn. På eftermiddagen satt vi inne då det blåste storm ute typ, var för kallt för att gå ut och gå. På kvällen tränade jag och nu börja ja känna av att i låren. Men det är härligt då vet man att det finns lite muskler där...

Idag har jag jobbar en stund på eftermiddagen då Noah har varit hos sin farmor och haft det bra. När Noah är där borta så är det bara Noah som gäller. Å nu ikväll har Noahs farmor och farfar varit här och ätit våfflor med oss.

Nu kryper Noah väldigt fort och har han fått syn på nått så ska han dit, han har till om med börjat mer och mer gå vid bordet. Han reser sig mot allt som man kan ställa sig mot. Igår gick han några steg med sin leklåda framför sig, men sen hängde inte benen riktig med. Var har tiden tagit vägen, nyss låg han helt hjälplös och nu tar han sig fram själv och sysselsätter sig med saker han hittar.

Sitter och titta på riskförlossningar och nyss var det en förlossning som liknade min, men där upptäckte dom att bebisen hade bajasat och när huvudet var ute så sög det rent för att slippa riskera att bebisen skulle få ner det i lugnorna. Tänk om de hade upptäckt det på mig med, då hade det säkert gått bättre än vad gjorde. Tur var så fick ju inte Noah ner nått i lugnorna men det vari nte långt ifrån. Få hoppas att nästa förlossning blir bättre.

  Första bilden vi fick ta på honom, så sliten han var.
(klickis)

Helgen över...

Nu var denna helg över, och fort har det gått.

I fredags så hade Mange föräldrardag så då städade vi och plockade undan lite, sen på eftermiddagen kom E och J med barnen för Mange och E skulle ut med jobbet. Jag skulle jobba så Noah var hos sin mormor hela kvällen. Mange åkte med mig hem så det blevi nte så länge för honom men han var ganska trött och seg igår ändå.

Igår tog vi det lugnt på förmiddagen, var ute lite i trädgården och plockade, sen in och gjorde lunch både till Noah och till Mange och mig. Efter Noah sovit på eftermiddagen så åkte han och jag ut till min moster på sturkö som hade gjort kroppkakor, så gott!!! Noah fick smaka lite och det gick ner. På kvällen var vi hemma och såg på Robinson.

Idag på förmiddagen kom Noahs morfar och Mona hit en runda, Noahs morfar har varit iväg en vecka och åkt skidor, så fuskit, jag vill med åka. Vi få se vad som häder nästa år. Har jag jobb så ska vi nog åka för då har vi råd med det.
Å i eftermiddags så var vi på dop, lilla L döptes och efter det så fick vi lite mat och fika innan vi åkte hem. Kort kommer en annan dag. När vi kom hem så hade svärmor och svärfar våfflor till oss, så gott!!!

Imorgon väntar det en lång arbetsdag för mig, Mange ska vara föräldrarledig imorgon med.

Nähe nu ska jag plocka undan lite här hemma innan det blir sängen...

Uppe med tuppen!!!

Det är jag och Noah idag, Noah väckte mig kvart i sju och det är ju tur att det inte är mörkt längre för då hade det varit segt att gå upp. Men en morgon som denna med stålande sol så var det bara till att stiga upp efter lite morgon mys. Noah skulle äta upp mig eller pussa mig men man blir ju dyngsur nu när han dreglar så mycket igen. Det är en tand som är på väg så det är väll inte så konstigt.

Idag har vi planerat att Noah och jag ska ut och gå med Emma och Ville och sen på kvällen ska jag jobba. Så vad som händer mer återstår och se. Fick ett par gardiner av svämor igår men funderar på att vänta till påskveckan och byta dom.

Nu när solen skiner på fönstrena så ser det hemskt ut, måste tvätta utsidorna snart!!!

Vad som har hänt med Noah så kryper han med race fart över hela huset, måste få uppen grind i trappan snart med när vi fått sakerna så vi kan skruva fast grinder i något. Noahs hosta är mycket bättre mn jag har fått den nu istället, fick ta mollipect innan jag la mig igår kväll. Förstår att Noah har grinat illa när han har fått det för det var ingen vidare go smak på att.

Nähe nu är det grötdags låter det som.

Ha en trevligt sol dag idag!!!!

Ny vecka

Nu är det redan ny vecka, det bara springer förbi.

Hejgen som gick så var vi på middag ute på saltö hos min farmor och farfar, där fick vi kalkon, det är ju så gott!!! Efter vi hade varit på saltö så åkte vi upp till Rödeby och hälsade på lite. Noah och Linus fick leka lite. På kvällen var det ju melodifestivalen och jag blev lite orolig först men hon kom ju tvåa, så det var ju lugnt.

Igår kom Sofie och Smilla förbi en runda, glömde ju ta kort på lilla Smilla men väldigt söt och hon tyckte om Noah, slickade på honom hela tiden nästan. Vi fick mat hos svärmor och svärfar å det är ju alltid välkommet. Kvällen spenderades i soffan.

Idag har jag och Noah varit på babyrytmik sen åkte vi till Ann-Sofie på lite fika. Efter det så åkte vi in till Carro för att vänta på att tiden skulle gå till mitt möte klockan 15 på jobbet. Nu ligger lilleman i säng och Mange är ute och kolla på någons bil som han ska polerar och jag sitter i soffan och kolla på familj annorlunda, orka ha 10 barn, jag vet inte vad jag hade gjort....

    Bild från när vi gick kråkerums rundan, det är så fint med ån.

Jobbar

Strax ska jag köra till jobbet, jobbar ikväll. Det är en kort tur så det går nog fort.

Idag har jag varit ute och gått en runda sen hem och städa toaletten och tvättat en maskin tvätt så lite har man hunnit göra. Jag vill ha sol och värme nu,, tur att det inte kom någon snö inatt. För nu är det våren som ska komma tycker jag.

Nu gick Mange och Noah bort till hans föräldrar, där det blir mat för deras del ikväll. Så nu ska jag med snart bege mig, tänkte köra inom karlskrona möbler för att kolla lite.



     (klickisar)          
Prova sin keps som han fick av sin farmor 



  
Å det är himla roligt att leka med skedar efter maten

Dagisbesök

Idag har jag och några till mammor varit på studiebesök på ett dagis här i jämjö, så nu har man lite koll på hur det ser ut på de olika ställerna. Vi har varit på två dagis tidigare.
När jag kom hem därifrån så gick vi kråkerumsrundan, det var väldigt skönt. Mange är hemma idag och imorgon så han fick snällt traska med. När vi hade gått klart så gick vi hem till svärmor och ät lite frallor och kaffe och Noah fick lite lunch i sig. 

Det är så skönt att Mange fick vara kvar på dynapc, fast han inte många bakom sig nu, så blir det ett vassel till så ryker han. Men det är inget vi hoppas på utan, nu kan det vända.
Jag ska söka tre tjänster nu som ligger ute, fast det är egentligen bara en jag vill ha men den får jag inte, men men..skulle jag få något av de andra så blir det säkert bra när man väl ha börjat. De man inte har provat innan är man alltid lite skeptisk till tycker jag.

Imorgon kväll är det jobb igen som väntar, så vi få se vad vi hittar på då.


Nu fick jag äntligen upp en bild. Nu när Noah kommer åt överallt så är det väldigt roligt att öppna lådor och slänga ut de som ligger där i.


                                Mammas lilla ögonsten













Möte

Nu ska jag snart åka och ha möte om de jobbet jag tackade ja till igår. Blir lite fasta tider i veckan iaf. Även att de inte är något fast, men jag har det iaf en tid framöver.

Igår var mange pappaledig så vi var och handlade och så hade vi bvc tid för lille Noah, han väger 8160 g och är 70 lång. Vi fick även lite mollipec för hans hosta, för natten tills måndagen var inte rolig, då vakande han varannan timme och hostade tills hans nästa spydde. Men inatt sov han så gott, hans sov till 7 så skönt. Jag la över honom till oss vid 1, sen sov han så gott.

Nähe, nu ska jag åka!!!


8 månader!!

Idag är Noah redan 8 månader, tänkte lägga upp en bild på honom men det går inte, jag vet inte varför. Få försöka senare igen.

Igår åkte jag och svärmor upp till Ikea och kikade lite. Det blev lite inhandlat men inget onödigt denna gången, så kände mig stolt att kunna låta bli att köpa en massa. När jag och Noah kom hem så hade Daniel, Linda och Freja kommit till oss. Barnen var i full gång tills de somnade, om ett halvår är det väll full rulle när de ses. Man få sitta och njuta nu när det är hyfsat lugnt. Vi åt tacos och såg på melodifestivalen. Hur kan svenska folket rösta på Caroline af ugglas??? Det förstår inte jag!!!

Klockan 7 imorse så vaknade Noah, han sov i vår säng inatt, så jag hittade honom med hans huvud vid mina ben och så hade jag två små gulliga fötter uppe vid huvudet. Så morgonen har varit full med lek och ett bad nu innan Noah slocknade i vagnen ute. Funderade på att gå en runda först, men jag hinner tyvärr inte det. Jag börja jobba vid halv 2 till 22 ikväll, så jag har lite att göra innan dess.

Nähe, om jag skulle göra lite nytta nu när noah sover.


Vår

Idag har det varit rikigt vårväder ute, så skönt. Man blir så pigg och glad när det är sol och lite varm ute.
Dagen idag har jag och Noah och Noahs farmor varit inne i stan och kollat in vårkläderna som har kommit in. Lite köpt blev det. Noah fick pyjamas, en keps, t-shirt och ett par solglasögon, så han ska bli tuff i sommar. Till mig köpte jag en tröja och ett linne, sen fick jag ett linne av svärmor. Cubus hade två linnen för 129 så jag fick ett och hon tog ett.
Nu har Noah fått lite nya kläder, fast han är mitt emellan 68 och 74 så det är lite dumt men han växer nog i 74 snart kan jag tänka mig.

Imorgon ska vi upp till rödeby på mammafika hos Elwira och Anton, så barnen få leka lite med varann eller rättare sagt ta sakerna från varann. Det är mycket roligare att ha den leksaken kompisen ha än den man själv sitter och leker med. Sen ska jag jobba 15 - 22 så då ska Noah vara hos sin mormor, så jag slipper köra hem och lämna och krånga med bil. Å så få Noahs mormor lite att göra.

Noahs krypande har tagit fart, nu kommer han fram överallt, hittade han ikväll sittandes och plocka i katternas mat, så nu få de äta uppe på diskbänken.

Blir så trött, det går inte att ladda upp bilder så ni få vänta med att se lite nya bilder på Noah tyvärr.

Kalas

Idag fyller Noahs faster 22 år, så ikväll har vi varit på kalas ute i Gullholma.

Vi har även varit på babyrytmiken på förmiddagen och sjungt lite. Det tycker Noah om.

Det går framåt med krypandet, fast ibland är han väldigt lat och orka inte krypa fram till de han vill ha så då lägger han sig ner och börja skrika och gråta. Min lilla sötnos!!

I helgen som varit så har vi varit ute i Nättraby hos Noahs morfar och hälsat på. Igår var vi hos Marie och Andreas och fikade lite jag, Noah och Anna. Då Jacob fick presenter av oss eftersom han hade fyllt 1 år, stora killen nu.

Nähe, nu blir det sängen, Sov gott allihopa!!


RSS 2.0