Män som hatar kvinnor

Ikväll harj ag och min mor varit på bio, sett Män som hatar kvinnor, väldigt bra film måste jag säga. Den var verkligen se värd. Funderar på att läsa boken och se hur den är.

Idag har det varit väldigt skönt väder. Jag och Noah har varit hos min farmor och farfar och ätitl ite lunch å sen gick jag och farfar en runda till dragsö. Hoppas det blir fint väder imorgon också så man kan vara ute och njuta. Ska jobba imorgon kväll, lite tråkigt på en lördag men det är ju där pengarna är. Är med Noah hela dagen iaf.

Nu ska jag se utröstningen på Let`s dance sen blir det sängen. Hoppas jag vaknar frisk imorgon!! :)

Nu får man vara med

Idag har Noah tagit sina första krypsteg, så när han väl kommer på tekniken redigt så lär han vara överallt och ingenstanns. Han dra sig öven upp mot saker. Satte honom i sin säng och vände ryggen mot honom, när jag vände mig om igen så stod han upp i sin säng, tur att vi ha sänkt ner sängen redan.

Annars idag så har vi varit ute och gått en runda med Emma och Ville, gick inom svärmor på hemvägen och fick lite fika med nybakade bullar, så gott!! När jag kom hem igen så tvättade jag en maskin, dammsög och har lagat middag.
Imorgon ska vi på studiebesök på Paradisets förskola här i jämjö, roligt att få se hur det ser ut. Igår var vi på tallets förskola och kollade lite.
Jag och mor ska även på bio imorgon kväll, ska bli roligt. Har inte varit på bio på ett tag nu, vi ska se Män som hatar kvinnor, tror den är bra.

         (klickisar)

    



Nu ska jag se sista avsnittet av Knytby sen blir det sängen. Hoppas man få sova lite bättre inatt, hade varit skönt!

Så skönt väder...

idag har det varit helt underbart väder, gick en sväng i eftermiddags med svärmor som är sjukskirven fortfarande. Men det är trevligare att gå med sällskap än själv. Annars idag så har jag och Noah varit på vuxen-barn och träffat de andra barnen och mammor, så trevligt. Tog lite kort men hari nte lagt över de på datorn än, få göra det imorgon.

Ikväll jobbade jag en liten sväng ute på hasslö och efter de så åkte jag och handlade. När jag kom he mså kom svärmor och svärfar hit med färsk fisk som dom hade varit ute och hämtat på sturkö, så gott! Vi bjöd på kaffe och selmor, det är ju fettis dagen idag så jag fick ju äta en semla även att jag inte är så glad i att.

Nu väntar sängen, man vet aldrig hur nätterna blir längre, Noah har inte sovit en hel natt nu på över en vecka, hoppas det blir bättre snart.

Home party!!!

Det har jag haft idag med inredningssaker, det fanns en hel del fina saker. Köpte två saker iaf. Det blev fullt hus här, med både kompisar och släkt, mne det var trevligt.

Nu ikväll har vi ätit skräpmat, svärmor körde in till specialisten och hämtade mat där, det är så gott ibland.

Nu sitter jag uppe själv för Noah sover och mange åkte ner till Fabian en runda, å vad gör man, jo man sätter sig med datorn så klart...men nu ska jag faktiskt kolla på Beck, innan sängen väntar!!

Duktiga

Det har vi varit idag. Vi har gjort en massa här hemma, så skönt när man ha motivationen båda två. Vi har satt upp en hylla i Noahs rum, städat klart de jag inte gjorde igår, satt upp en lampa i de ena rummet på övervåningen plus gardiner. Jag har lagat lunch och middag, å nu står det en kladdkaka i ugnen tills ikväll.. så gott!!! Å sen har vi lekt en massa med Noah idag och tagit oss en promenad hela familjen när det slutade snöade.

Som sagt så väntar en kladdkaka ikväll till melodifestivalen, undrar om det är några bra ikväll???

Imorgon ska jag ha home party med inredningssaker så imorgon på förmiddagen få jag roa mig med att baka lite tills eftermiddagen.

 Här hittade jag Noah häromdagen, han ligger inte stilla längre.



Pappa och Noah leker, mina två älsklingar!!!

Ha en trevlig kväll allesammans!!!!!

Fredags mys

Idag är det redan fredag igen, vad veckorna går fort. Idag har jag och Noah bara varit hemma och tagit det lugnt, njutit av den fina soliga dagen med all snö som ligger kvar.
Jag har tvättat, dammsugat, diskat och  varit ute en lite runda iaf.

Ieftermiddags så kom Manges kusin med barn till hans mamma så vi gick bort dito ch hälsade på lite. Köpte ett halsband till som hon hade gjort, de är så fina.


Igår var vi på mammafika hemma hos Jonna och Truls, alltid lika trevligt att träffa alla mammor och barnen. Roligat att följa dem. Måste ta med kameran nästa gång så jag få ett kort på alla barnen.

Nu har vi ätit och lillkillen sover så nu bir det ligga i soffan och titta på tv resten av kvällen, fast jag vet inte på vad för mange är inte så glad i lets dance, men men...

Kommenterar gärna hur ni tycker om bloggen...å ett stort tack till Linda!!!

Slapp kväll

Ikväll har jag en slapp kväll, känner att det är väldigt behövligt. Jobbat två dagar nu och inte fått sova med någon reda, då blir man lite sliten och trött.
Noah är på bättringsväg iaf, det är huvudsaken, han har inte haft feber idag och han är bättre med förskylningen också, lite slem i halsen har han men jag hoppas de ge med sig snart också.

Imorgon ska jag bara ta de lugnt, gå en runda med Emma, Mia och Camilla, ska bli skönt att få röral ite på sig ute i den friska luften, när man gått inne i två dagar på jobbet känns det som.

Orkar inte skriva mer ikväll, få bli lite bilder istället...
   Vinter bilder från baksidan av huset, så mysigt!!!

Dessa rosor fick jag av min älskling på Alla hjärtansdag!!! (Håller tyvärr på att vissna redan)


            Vår älskling!!!


Feber igen

Idag åkte lillen på feber igen, fast den kom inte förräns på eftermiddagen. Varit feber fri i 2 dagar. Han har varit väldigt gnällig idag när han inte  har sovit, men efter en alvedon så piggnade han till och var vaken hela kvällen.
Har varit inne hos Noahs mormor idag och ätit middag och fikat lite. Vi tog även oss en promenadi det fina vintervädret som har varit idag. Så skönt med sol.

Annars i helgen har vi inte gjort så mycket mer än när far och dom var här igår på fika. När de hade gått så gick vi en sväng och sen belv vi bjudna på mat hos Manges föräldrar. Alltid skönt att slippa laga mat, å där var även Manges syskon, så det blev ju lite syskon tjabb som vanligt men det är väl syskon kärlek.



Det få räcka med en bild, det tar sån tid att ladda upp idag!!!

Nu ska jag återgå till Beck igen. 

Feber fri

Nu är Noah feber fri, även igår, så det var skönt att det bara var en lite släng av att.  Det var även fredagen den 13:e igår men det hände inget, fast jag är inte så skrockfull av mig.
Idag är det Alla hjärtans dag, och underbart väder. Sol och snö, det är härligt, tänk om vi kunde ha det så här från dec - mars.
Nu på förmiddagen kommer Noahs morfar och Mona, och även min farmor och farfar hit på lite fika. De skulle köpa med sig lite frallor så gott.

Trevlig alla hjärtans dag!!!

Har blivit utmanad

Jag har blivit utmanad av Fia, där jag ska skriva några sanningens ord om mig själv.

¤ Tycker inte om när det är stökigt hemma, samtidigt som jag själv kan ha stökat till det.

¤ Är väldigt lat nu för tiden, lite skrämmande men förhoppnigsvis så vänder det.

¤ Blir irriterad när Mange inte har bytt i kattlådan, även att han har varit hemma hela kvällen eller dagen.

¤ Vill sluta bita på naglarna helt, det kan gå flera veckor då jag inte biter men sen börjar jag igen.

¤ Har världens finaste och underbaraste son.

Lite fick jag fram, fick sitta och funderar ett tag!!

Jag utmanar, - Linda, Palle, Ella

Första febern

Idag när jag kom hem från mitt arbetspass så såg jag på noah att han var hängig och ögonen rann, så jag tog tempen och den visade 38,1 grad. Idag är det första gången som noah har feber i hela sitt liv, stackars liten. Han har sovit hela eftermiddagen förutom när han åt lite mellis. Just nu är han rätt pigg, men det är alvedonen som gör det, för han är varm fortfarande.

Ikväll blir det taco paj, så gott. Har verkligen ingen fantasi med mat nu, jag tycker att det blir samma maträtter hela tiden, lite tråkigt men men..

Äntligen

Idag har jag äntligen varit på promenad, har tänk gå nu i två dagar men inte hunnit. Så skönt var det, gick över en timme. När jag kom hem igen så var mange hemma och han hade varit och köpt med sig lite lunch när han körde från jobbet. Idag tar vi föräldrar dag halva dagen var för jag ska jobba ikväll och inatt igen, men på 18 timmar så blir det lite pengar. 



                          
                                         Duvan Noah fick när han döptes av kyrkan

Nu ska jag gå och ge Noah lite mellanmål innan jag kör till jobbet.

7 månader

Igår blev vår lille prins 7 månader, var tar tiden vägen???? Nu sitter han stadigt och har börjat prata en hel del. Han ligger inte kvar där jag lägger honom, utan han dra sig bakåt och snurra runt. Vägde och mätte honom i fredags, 7970 och 68 lång.

I fredags eftermiddag åkte vi upp till ullared för att sova där tills på lördag när vi skulle gå en sväng på ullared innan det bar av till Lidhult för 35 års kalas. På ullared var det lagom med folk, väldigt skönt, kunde gå där vi ville utan att trängas och knuffas. Hittade lite smått och gott. Måste ju säga att Motellet i ullared är ju ingen höjdare om man bara inte ska sova, för det var inte stort. Vi var 4 vuxna i ett rum som är mindre än ett studentrum, familjen Tykon.

I lidhult var det 35 års kalas så där bjöds det på god mat och kaffe och kaka, väldigt trevligt, men man var lite seg efter att ha sovit borta och gått på ullared först. Så vid 7 tiden packade vi ihop oss och körde hem.

Igår var vi dopfest där Noah skulle få sin duva och en cd skiva. Väldigt fint och mysigt. Efter kyrkan var det kaffe och tårta i församlingshemmet. Sen jobbade jag kvällen  å det var lite segt men det gick bra.

Idag har vi varit på babyrytmik och sjungt lite. När vi kom hem därifrån så ringde svärfar och sa att de skulle komma och sätta dit den nya kompressorn i utedelen och det var väldigt välkommen. Vi ha värmt upp hela huset i 3 veckor nu med bara elpannan, så nästa el räkning vill jag bara inte se.

Jag har varit och klippt mig ikväll, blev jätte nökd, klippt bort en hel del så nu är det både kort och långt.

   
                                            Jag står vid dörren och ta kort, så ni ser hur stort det var.



                                      

                                                                                   Noah 7 månader

Tv kväll

Ikväll har jag tv kväll hela kvällen, är så trött så jag orkar inget annat.
Imorgon är det mamma fika hos Diana och Milo, det ska bli trevligt. Efter det så ska jag gå på stan med Anna för att se om vi hittar något till Jacob som fyller 1 år på lördag.
Jag ska även jobba imrogon kväll och natten till fredgaen, det var jättelänge sedan jag gjorde det, men det går säkert bra. Spara ännu en mamma dag iaf.

Fick reda på idag att jag inte fick jobbet, men jag hade nästan väntat mig det. De ville ha en med mer erfarenhet.

På fredag ska vi åka upp till Ullared för att sova över på campingen, det ska bli skönt att inte behöva stiga upp jätte tidigt på lördag eftersom de kommer bli lite sent på lördag innan vi kommer hem igen.

Nähe, nu ska jag se made in sweden sen blir det sängen...

Jobbar ikväll

Ikväll ska jag jobba igen till 23, är ganska sent men det går nog bra. Man är rätt trött när man kommer hem så det blir sängen med en gång.

Idag har jag och Noah varit på vuxen-barn, så Noah har träffat sina kompisar. Det var trevligt idag, många man känner är där nu. 

Jag trodde att jag skulle slippa laga mat ikväll eftersom jag äter på jobbet, men det gjorde jag inte, så drygt!!! Så nu ska jag ställa mig vid spisen och laga lite mat till min älskling.

Fick bli ett kort inlägg idag

Dans pass

Ikväll harj ag varit på dans passet, det är himla roligt. Man lir så sugen på att gå ut och dansa bland folk. Det är väldigt vädligt länge sedan jag var ute, hade varit roligt att gå ut med tjejerna nu någon helg.

Annars idag så har jag och Noah bara varit hemma, trotsade blåsten idag och gick en sväng, kände att jag behövde vakna till lite. Natten var lite oredig för Noah vakande till och från hela tiden från 4 imorse. Hoppas denna natt blir som vanligt.

Nu ligger Noah och sover så gott iaf och snart blir det sängen för min del också, är lite trött ikväll.

                   
                          Min lilla sötnos, när han sover i mammas säng 2 månader gammal

Helgen

Nu lider denna helg mot sitt slut redan, det går för fort.
I fredags så var jag på intervju och det gick väl bra och kändes ganska bra. De skulle höra av sig om en vecka ungefär sa de, så nu går man och tänker på det. Allt bara snurra i huvudet, både positiva och negatvia saker. Är det detta jag vill eller inte, var ju inte alls min tanke, men det blir nog bra i slutändan tror jag. De frågade mig om jag ville helst på utredningssidan eller familjehemssidan, i fredags sa jag att det inte spelade någon roll, men nu känner jag att om de frågar igen så kommer jag säga familjehemssidan, jag tror att det passar mig bättre.
När jag kom hem i fredags så var Marie och Anderas här med barnen så vi fikade och pratade lite skit en stund och barnen lekte och for här.

Igår var jag på stan med min mor, så då blev det lite nyinköpt både skor och kläder. Efter det så åkte vi upp till Richard och Elina och hälsade på lite. Sen jobbade jag hela kvällen igår.

Idag har jag städat på förmiddagen och i eftermiddag var det kalas ute på saltö där min faster fyllde år. Så då bjöds det på kaffe och tårta.
Snart ska jag bada Noah innan han ska lägga sig, så han få leka av sig. Han älskar att bada.

RSS 2.0