Barnens lekland

Igår var Noah på barnens lekland för första gånge, vilket uppskattades väldigt mycket av honom. Vi var där med M och hennes barn. Slog ihjäl 3½ timme på ingenting.

Nu börjar vardagsrummet komma i sin ordning. Vi hade ne golvslipare är i fredags så i dag ska golvlisterna upp, kommer bli så fint. Sen ska vi börja med hallen...

Idag ska man rösta, har inte riktgit bestämt mig än, men det löser sig nog. Ska rösta iaf!!

DEnna höst kommer bli riktigt bra tror jag, jag har en massa inbokade, se musikaler, här och i malmö, spa på brunnen och en massa kalas.  Detta kommer tillbtingas med min familj och mina underbara vänner, iaf två av dem!

Nähe nu är dax att göra frukost.

Hej hopp!

Renovering!!

Nu harj ag tänkt att ta tag i det med att blogga igen, få se hur länge det håller. Jag funderar på att bara ha en bildblogg så slipper man skriva men ändå att ni kan se vad som händer i vår familj. Men jag har inte bestämt mig än.

Nu var det ett bra tag sedan jag srkev. Sommaren kom och den är på väg bort. Jag hade 3 veckors semester och Mange 8 veckor. Så nu är vardagen igång igen, båda jobba och lillfisen är på dagis igen.

Vi har börjat med att renovera innomhus nu. I somras fick huset lite ny färg på sig och ett trädäck utanför dörren byggdes.
Nu är det vardagsrummet nere som ska bli fint hoppas jag. DEnna vecka blir det förhoppningsvis tapetserat ;).

Nu ska jag röja i köket när Noah har sommnat. Sen ut och gå en sväng med M.

hej hopp


RSS 2.0